Τηλ.::
Κίνα ιατρική μάσκα αναπνευστικών συσκευών κατασκευαστής
LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Η Co. τεχνολογίας Suzhou OD, ΕΠΕ είναι εργοστάσιο κλάδων της Co. μηχανημάτων Zhangjiagang Lianda, ΕΠΕ Co. τεχνολογίας Suzhou OD, το ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική κατασκευή της μάσκας που κατασκευάζει τη μηχανή, όπως 3 στρώματα μίας χρήσης προστατευτικών μασκών, μάσκα KN95 με την πιό πρόσφατη τεχνολογία. Πάνω από 10 έτη δοκιμάζουν στο μη υφανθε'ντα μετατρέποντας τομέα μηχανών. 

 

 

 

Αρχική Σελίδα

LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3

LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Με πάνω από δέκα έτη περιφερειακής εμπειρίας κατασκευής, προηγμένου εξοπλισμού, από την επιλογή των πρώτων υλών στην επεξεργασία με τα εισαγόμενα υλικά, στη δοκιμή του προϊόντος, μιας σειράς ακριβούς συστήματος διαχείρισης και του καθαρού περιβάλλοντος παραγωγής, μπορούμε να παραγάγουμε οποιεσδήποτε ποσότητες ως απαιτήσεις σας, να αναπαραγάγουμε το υπάρχον σχέδιο συσκευασίας σας, και να δημιουργήσουμε επίσης ένα σχέδιο συσκευασίας που θα μαρκαρίσει μεμονωμένα τη Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου προϊόντων της επιχείρησής σας, το ΕΠΕ Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ ειδικεύεται στην κατασκευή της μίας χρήσης και μη υφανθείσας σειράς, όπως τα bouffant καλύμματα, οι μάσκες προσώπου, οι καλύψεις παπουτσιών, οι καλύψεις μποτών, τα παλτά εργαστηρίων, οι φόρμες, oversleeves, κ.λπ.

 

Η Co. τεχνολογίας Suzhou OD, ΕΠΕ είναι ένα εργοστάσιο κλάδων της Co. μηχανημάτων Zhangjiagang Lianda, ΕΠΕ Co. τεχνολογίας Suzhou OD, το ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική κατασκευή της μάσκας που κατασκευάζει τη μηχανή, όπως 3 στρώματα μίας χρήσης προστατευτικών μασκών, μάσκα KN95 με την πιό πρόσφατη τεχνολογία. Πάνω από 10 έτη δοκιμάζουν στο μη υφανθε'ντα μετατρέποντας τομέα μηχανών.

 

Η δέσμευσή μας για τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής μας, που ενισχύει την απόδοση προϊόντων και που αναπτύσσει τα νέα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα για να ικανοποιήσει τα αιτήματα των διάφορων πελατών και των αγορών. Τα όλα προϊόντα μας συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα, όπως το CE, FDA.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Από το 2013 τώρα είμαστε δεσμευμένοι στην αποστολή των ομάδων για να επισκεφτούμε και να ανταλλάξουμε να μάθουμε στο εξωτερικό. Αντί της συμμετοχής σε όλα τα είδη εκθέσεων. Ενισχύστε την επικοινωνία με τους πελάτες, δώστε προσοχή στην εμπειρία και ανατροφοδοτήστε του τέλους - χρήστης. Προκειμένου να βελτιωθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας. Συγχρόνως, μπορούμε να αναπτύξουμε περισσότερα νέα προϊόντα στην επικοινωνία μαθαίνοντας να προσαρμοζόμαστε στη γρήγορη ανάπτυξη του τρέχοντος ιατρικού τομέα προστασίας. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορούμε καλύτερα να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας.

 

Κύρια προϊόντα:

Μη υφαμένη μάσκα προσώπου
Μάσκα προσώπου Earloop
Μίας χρήσης μάσκα προσώπου
Επαναχρησιμοποιήσιμη μάσκα προσώπου
Μίας χρήσης μάσκα παιδιών
N95 μάσκα προσώπου

υπηρεσία της εταιρίας

Οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να είναι απαντημένος την πρώτη φορά. Όλη η απαίτηση που θέλετε θα είναι έδωσε τον πρώτο χρόνο. Τα ελεύθερα δείγματα και οι επισκέψεις εργοστασίων είναι διαθέσιμα παρακολουθούν της παραγωγής και αποφεύγουν την καθυστέρηση της παράδοσης. Παρέχετε την υπηρεσία μεταπωλήσεων εγκαίρως. Ανταγωνιστική τιμή και trustable ποιότητα.
  • Είμαστε επαγγελματικός και κύριος κατασκευαστής του ιατρικού υπέρυθρου θερμομέτρου.
  • Μπορούμε να κάνουμε τα διαφορετικά στοιχεία σε κάθε προδιαγραφή ως αίτημά σας.
  • Η έρευνα και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας θα είναι αποκρίνονται μέσα σε 24 ώρες.
  • Τα προϊόντα μας με την άριστη ποιότητα, την ανταγωνιστικότερη τιμή και την καλύτερη υπηρεσία.
  • Προσφέρετε τα προσαρμοσμένα προϊόντα ως δείγμα ή σχέδιο σχεδίου σας.
  • Όλα τα αγαθά σας θα σταλούν έξω εγκαίρως. 
  • Τέλεια υπηρεσία μεταπώλησης.

Ομάδα επιχείρησης

Κάλυψη της ισχυρής υποστήριξης τις ανάγκες σας Ε&Α και παραγωγής! Έχουμε το επαγγελματικό τμήμα Ε&Α, QC τμήμα, τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης, τμήμα παραγωγής, και το τμήμα πώλησης, που αφήνει την επιχείρηση πηγαίνει ομαλά!

LIANDA Machinery Co.,Ltd.
B11 του πρωτοποριακού πάρκου Jinfeng, κωμόπολη Jinfeng, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-512-58563288
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας ιατρική μάσκα αναπνευστικών συσκευών προμηθευτής. © 2020 wxmasks.com. All Rights Reserved.