Τηλ.::
Κίνα ιατρική μάσκα αναπνευστικών συσκευών κατασκευαστής
LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Η Co. τεχνολογίας Suzhou OD, ΕΠΕ είναι εργοστάσιο κλάδων της Co. μηχανημάτων Zhangjiagang Lianda, ΕΠΕ Co. τεχνολογίας Suzhou OD, το ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική κατασκευή της μάσκας που κατασκευάζει τη μηχανή, όπως 3 στρώματα μίας χρήσης προστατευτικών μασκών, μάσκα KN95 με την πιό πρόσφατη τεχνολογία. Πάνω από 10 έτη δοκιμάζουν στο μη υφανθε'ντα μετατρέποντας τομέα μηχανών. 

 

 

 

Αρχική Σελίδα

LIANDA Machinery Co.,Ltd. Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Τα προϊόντα από μας έχουν εξεταστεί αυστηρά για να εξασφαλίσουν την απόδοση. Η εξασφάλιση ποιότητας είναι μιας εξασφάλισης από εργασίας μας, εάν έχει το ποιοτικό πρόβλημα, εμείς δεν θα μπορούσε να δραπετεύσει την ευθύνη, επειδή χρειαζόμαστε να συνεργαστούμε μακροπρόθεσμο με τους πελάτες μας. Έχουμε προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και την τεχνολογία Ε&Α και συνεχιζόμαστε επίσης στις τεχνικές καινοτομίες. Εισάγουμε το νέο βιομηχανικό εξοπλισμό αυτοματοποίησης, και βελτιστοποιούμε βαθμιαία την κάθε πτυχή της διαδικασίας παραγωγής.

Στοιχεία επικοινωνίας
LIANDA Machinery Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sugar Wang

Τηλ.:: +86 13773280065

Φαξ: 86-512-58535780

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
LIANDA Machinery Co.,Ltd.
B11 του πρωτοποριακού πάρκου Jinfeng, κωμόπολη Jinfeng, πόλη Zhangjiagang, επαρχία Jiangsu, Κίνα
Τηλ.::86-512-58563288
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας ιατρική μάσκα αναπνευστικών συσκευών προμηθευτής. © 2020 wxmasks.com. All Rights Reserved.